Wat kan je verwachten bij ons?

Elke fysiotherapeut bij Fysio Verbeek heeft een eigen specialisme. Het team van Fysio Verbeek bestaat uitsluitend uit gediplomeerde fysiotherapeuten, die met aanvullende scholing een eigen specialisme hebben ontwikkeld. Qua klachten kunt u hier denken aan: rugklachten, schouderklachten, nekklachten, knieklachten, sportgerelateerde klachten, revalidatie etc. De middelen die gebruikt worden om dit te gebruiken zijn o.a. Dry needling, manuele therapie, sportfysiotherapie, kinesiotaping, Fascia technieken, training etc. Onze experts staan geregistreerd in het BIG- en kwaliteitsregister van onze beroepsgroep (KNGF).

Kiensiotaping in Culemborg

Hoe borgen wij onze Kwaliteit?

Fysio Verbeek is voortdurend bezig de kwaliteit te verbeteren om de verwachtingen van onze cliënten te blijven overtreffen. Continue scholing draagt hieraan bij. Fysio Verbeek voldoet hiermee aan de hoogste eisen en alle criteria van zorgverzekeraars op het gebied van kwaliteit, transparantie en service.

behandeling bij nekklachten

start van de behandeling

Heb je last van rug-, nek-, of andere lichamelijke klachten? Dan kan onze gespecialiseerde fysiotherapeut jou helpen. We starten je behandeling met een intake, waar we uitgebreid onderzoek naar je klachten doen. Door middel van een vraaggesprek, lichamelijk onderzoek en unieke testen stellen we een behandelplan voor jou op. Dit persoonlijke behandelplan is afgestemd op het zo snel mogelijk verhelpen van jouw specifieke klachten. Aansluitend op de intake volgt meteen je eerste behandeling om direct pijnverlichting te ervaren.

nekonderzoek bij de fysio

Een hecht team gericht op de best bewezen behandeling

Ons enthousiaste team staat altijd met een lach klaar om jou zo snel en goed mogelijk naar een pijnvrij leven te helpen. Samen met jou werken we gericht aan de gestelde doelen.

Team van Fyso Verbeek

Op vijf locaties in Nederland

Onze praktijken zijn allemaal gevestigd in healthcentra met, indien nodig,  eindeloze mogelijkheden op het gebied van sporten en revalidatie.

Wij zijn gevestigd in de plaatsen Culemborg, Wijk bij Duurstede, Ede, Houten en Oss.

Scroll naar boven