0343-760150

Over Fysio Verbeek

Maak een afspraak

Over Fysio Verbeek

Wij zijn een moderne en innovatieve praktijk met een andere en effectievere aanpak

Wij luisteren en kijken naar jouw wensen! Ons team kijkt naar jouw totaalplaatje en zoeken samen met jou naar de meest effectieve aanpak die bij jou past. Wij doen niets liever dan jou zo snel mogelijk weer in beweging krijgen. Met een team van gepassioneerde fysiotherapeuten staan wij voor je klaar.

Wij vinden niet alleen de pijnklacht interessant maar komen er ook graag achter wat hier nou de oorzaak van is, “een fietsband op blijven pompen zonder deze te plakken kost ook veel te veel energie”. Door ons unieke stappenplan heb je gegarandeerd snel en langdurig resultaat. Hierdoor kan jij pijnvrij in beweging blijven.

Zo doen we het al jaren

Dit zal je ons nóóit horen zeggen! Door tientallen jaren ervaring, de nieuwste behandeltechnieken en de wetenschap te combineren hebben wij een methode ontwikkeld die alleen maar nog beter wordt. Een nieuwe kijk op blessures en pijn met gegarandeerd langdurig resultaat. Pijn wegnemen, blijven bewegen én de oorzaak aanpakken. Met 7 locaties zijn wij altijd dichtbij!

Rien Verbeek aan het woord

Rien is de eigenaar van Fysioverbeek. Hij heeft zich gespecialiseerd in dry needling, sportgerelateerde klachten, vitaliteit, rug-, nek- en knieklachten.

Rien kijkt naar het lichaam als één geheel.