Dry needling Bij Fysio Verbeek

Voordelen van dryneedling

  • Dry needling verlicht pijn door triggerpoints en spierspanning aan te pakken
  • Het verbetert flexibiliteit en bewegelijkheid in pijnlijke gewrichten
  • Dry needling bevordert de spierfunctie en stimuleert doorbloeding
  • veilige en snelle behandeling voor verschillende aandoeningen, zoals pijn, blessures en fibromyalgie
  • Dry needling geeft snel resultaat bij langdurige klachten
Dry needling

Hoe werkt Dry Needling?

Bij Dry Needling gebruikt de fysiotherapeut een dunne naald om rechtstreeks in het triggerpoint van de spier te prikken. Dit kan resulteren in een lokale twitchrespons, waarbij de spier kort samentrekt en ontspant. Dit helpt om de spiervezels te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren. Door het deactiveren van het triggerpoint kan de pijn verminderen en kan de spierfunctie herstellen.

bij de Fysio in Oss

Welke klachten zijn geschikt om met dryneedling te behandelen?

  • Spierpijn en spierknopen (triggerpoints)
  • Lage rugpijn
  • Nek- en schouderklachten
  • Tenniselleboog (epicondylitis lateralis)
  • Fibromyalgie
Dry needling

Waarom Dry Needling?

Dry Needling is een innovatieve techniek in de fysiotherapie. Het is een doeltreffende behandelmethode voor het verlichten van pijn en het verbeteren van de functionaliteit van spieren. Meestal zijn er maar een of twee behandelingen nodig om je klachten te verminderen.

Trainen bij de fysio n Wijk bij Duurstede

Bij wie kan je terecht voor dryneedling?

“Ontmoet ons deskundige team van fysiotherapeuten die klaar staan om u te helpen herstellen en je klachten te verminderen.”
Kirsten Otten
Kirsten Otten

Fysiotherapeut

Hans Schoemaker
Hans Schoemaker

Fysiotherapeut

Lenco Hooikaas
Lenco Hooikaas

Fysiotherapeut

Elseline Lefeber fysiotherapeut in Oss
Elseline Lefeber

Fysio- Manueeltherapeut

Rien Verbeek
Elke van Amerongen

Fysiotherapeut

Elke van Amerongen
Elke van Amerongen

Fysiotherapeut

Davis Koevoets
David Koevoets

Fysiotherapeut

Debby Jacobs, fysiotherapeut Wijk bij Duurstede
Debby Jacobs

Fysiotherapeut

Contracten met alle zorgverzekeraars

Fysio Verbeek heeft contractafspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland, waardoor je behandelingen fysiotherapie vanuit je aanvullende verzekering vergoed worden. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te weten welke vergoeding bij jou van toepassing is.

Miriam Knight
Miriam Knight
06/07/2023
Vakkundig en vriendelijk
Renske Sterkenburg
Renske Sterkenburg
20/04/2022
Mijn zoontje is bij Fysio Verbeek geweldig geholpen door Siem! Hij is een aantal keer bij ons thuis geweest voor een consult en heeft ons oefeningen gegeven die enorm hebben geholpen. Mijn zoontje is nu klachten vrij en ik weet waar ik op moet letten. Echt een aanrader!
Bep Otterloo
Bep Otterloo
12/07/2021
Wij zijn fan van Jordi! Mijn man in ik zijn allebei behandeld door Jordi. Mijn man was eerst bij een andere fysiotherapeut geweest die hem had gezegd dat zijn blessure alleen tijd nodig had, maar op mijn aandringen is hij toch ook naar Jordi gegaan en hij kreeg 1. super advies en 2. een heel effectieve behandeling. Naast heel kundig is Jordi ook nog eens een heel prettige persoonlijkheid. Hopelijk kunnen we nu even zonder.... maar mocht er weer iets 'haperen' dan gaan we weer naar Jordi :-)
Anneleen Schinkel
Anneleen Schinkel
10/03/2021
Kinderfysiotherapie is hier echt top. Siem is enthousiast en zoekt verbinding en de best mogelijke behandeling. Goede communicatie met ouders en ook samenwerking met andere behandelaar. Beoordeling van mijn zoon: het is heel leuk bij Siem, hij maakt veel grapjes
De Cuba, los cubanos y el mundo
De Cuba, los cubanos y el mundo
09/03/2021
Je kan voor alles bij hen aankloppen, ze staan altijd klaar voor je. Met Kirsten, na bijna 3 jaar, heb ik al een bijzondere band, en zou nooit een andere fysio willen. Dank!
Glenn SoundRushFamily
Glenn SoundRushFamily
08/03/2021
Goede ervaringen met de fysio. Altijd goed geholpen
Ron van der Horst
Ron van der Horst
04/03/2021
Rien Verbeek heeft mij jaren geleden voor de eerste keer geholpen na een schouder operatie. Siem die mij nu behandeld was toen in opleiding, en nu al jaren als gediplomeerd fysiotherapeut schroom hij zich niet om te overleggen met andere specialisten om tot een goed behandelplan te komen. De fysiotherapeuten van deze praktijk zijn vriendelijk en deskundig. Door de jaren heen heb ik fysio Verbeek leren kennen als een innovatief bedrijf.
Lisanne Severs
Lisanne Severs
03/03/2021
Fijne professionele fysiotherapeuten. Je kan altijd snel terecht en ze denken goed met je mee!
Andre Severs
Andre Severs
03/03/2021
Geweldige fysio. Zoeken conform de principes van Lean naar de onderliggende oorzaak van de klacht en gaan dan met een gedegen behandelplan aan de slag. En dat gaat er soms even stevig aan toe maar alles voor het goede doel. Stevige heelmeesters die wonderen verrichten.
Scroll naar boven