Fysiotherapie in Ede

  • Persoonlijke aandacht en luisteren naar je wensen en behoeften
  • Snel van je pijn af
  • Ervaren team van fysiotherapeuten 
  • Onze expertise ligt in het behandelen van lichamelijke klachten, sportblessures, en andere gewrichtsproblemen.
  • Snel en doelmatig behandelplan volgens de laatste wetenschappelijk inzichten
Kiensiotaping in Culemborg

Fysiotherapie Ede bekijkt het hele plaatje

Consulteren

Na een uitgebreid onderzoek maken we samen een gedegen plan van aanpak. Het doel is om ervoor te zorgen dat je je activiteiten weer zo snel mogelijk kan hervatten.

Insturen

Om goed te kunnen bewegen, moeten de bewegingen vrij zijn. Middels gerichte behandelingen zorgen wij ervoor dat de bewegingen weer makkelijker gaan.

Trainen

Samen met u gaan we de nieuw herwonnen beweeglijkheid optimaliseren en oefenen, d.m.v. oefeningen en apparatuur. Zodat u deze weer kan gebruiken in het dagelijks leven.

bewegen

Je kan zelf met een onderhoudsprogramma ervoor zorgen dat klachten niet meer terugkomen. Wij stellen dit samen met u op en controleren of deze effect hebben.

Persoonlijk en gericht op het snelste herstel

  • Flexibele openingstijden
  • Aangesloten bij diverse netwerken en samenwerkingsverbanden voor kennis van nieuwste ontwikkelingen
  • Samenwerkingsverbanden met huisartsen en specialisten
Trainen bij de fysio n Wijk bij Duurstede

Het team van Fysio Verbeek Ede

“Ontmoet ons deskundige team van fysiotherapeuten die klaar staan om u te helpen herstellen en je klachten te verminderen.”
Davis Koevoets
David Koevoets

Fysiotherapeut

Contracten met alle zorgverzekeraars

Fysio Verbeek heeft contractafspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland, waardoor je behandelingen fysiotherapie vanuit je aanvullende verzekering vergoed worden. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te weten welke vergoeding bij jou van toepassing is.

Miriam Knight
Miriam Knight
06/07/2023
Vakkundig en vriendelijk
Renske Sterkenburg
Renske Sterkenburg
20/04/2022
Mijn zoontje is bij Fysio Verbeek geweldig geholpen door Siem! Hij is een aantal keer bij ons thuis geweest voor een consult en heeft ons oefeningen gegeven die enorm hebben geholpen. Mijn zoontje is nu klachten vrij en ik weet waar ik op moet letten. Echt een aanrader!
Bep Otterloo
Bep Otterloo
12/07/2021
Wij zijn fan van Jordi! Mijn man in ik zijn allebei behandeld door Jordi. Mijn man was eerst bij een andere fysiotherapeut geweest die hem had gezegd dat zijn blessure alleen tijd nodig had, maar op mijn aandringen is hij toch ook naar Jordi gegaan en hij kreeg 1. super advies en 2. een heel effectieve behandeling. Naast heel kundig is Jordi ook nog eens een heel prettige persoonlijkheid. Hopelijk kunnen we nu even zonder.... maar mocht er weer iets 'haperen' dan gaan we weer naar Jordi :-)
Anneleen Schinkel
Anneleen Schinkel
10/03/2021
Kinderfysiotherapie is hier echt top. Siem is enthousiast en zoekt verbinding en de best mogelijke behandeling. Goede communicatie met ouders en ook samenwerking met andere behandelaar. Beoordeling van mijn zoon: het is heel leuk bij Siem, hij maakt veel grapjes
De Cuba, los cubanos y el mundo
De Cuba, los cubanos y el mundo
09/03/2021
Je kan voor alles bij hen aankloppen, ze staan altijd klaar voor je. Met Kirsten, na bijna 3 jaar, heb ik al een bijzondere band, en zou nooit een andere fysio willen. Dank!
Glenn SoundRushFamily
Glenn SoundRushFamily
08/03/2021
Goede ervaringen met de fysio. Altijd goed geholpen
Ron van der Horst
Ron van der Horst
04/03/2021
Rien Verbeek heeft mij jaren geleden voor de eerste keer geholpen na een schouder operatie. Siem die mij nu behandeld was toen in opleiding, en nu al jaren als gediplomeerd fysiotherapeut schroom hij zich niet om te overleggen met andere specialisten om tot een goed behandelplan te komen. De fysiotherapeuten van deze praktijk zijn vriendelijk en deskundig. Door de jaren heen heb ik fysio Verbeek leren kennen als een innovatief bedrijf.
Lisanne Severs
Lisanne Severs
03/03/2021
Fijne professionele fysiotherapeuten. Je kan altijd snel terecht en ze denken goed met je mee!
Andre Severs
Andre Severs
03/03/2021
Geweldige fysio. Zoeken conform de principes van Lean naar de onderliggende oorzaak van de klacht en gaan dan met een gedegen behandelplan aan de slag. En dat gaat er soms even stevig aan toe maar alles voor het goede doel. Stevige heelmeesters die wonderen verrichten.
Adres
Peppelensteeg 1-C
6715 CV Ede
Tel: 06-15642796
Openingstijden
Iedere werkdag geopend van 08:00 tot 22:00
Neem contact op
Bel: 0343-760150
Email: info@fysioverbeek.nl
Scroll naar boven