Fysio in met nek tape

Natalie Puper

“Het menselijk lichaam een handje mogen helpen is het mooiste dat er is.”

Waarom fysiotherapie?

Natalie is ruim 10 jaar op nationaal niveau actief geweest in de atletiek. Vanwege haar eigen topsportervaring weet zij als geen ander hoe het is om door lichamelijke klachten aan de kant te moeten staan. Maar ook hoe fijn het is als een fysiotherapeut hierin kan ondersteunen. Ook heeft Natalie een grote interesse in het functioneren van het menselijk lichaam, wat maakte dat ze fysiotherapie en later manuele therapie ging studeren.

Hiernaast is Natalie lid van het high performance team van de Atletiekunie en Nederlandse Ski Vereniging en verzorgt ze fysiotherapeutische begeleiding bij internationale toernooien of trainingsstages. Zo kan ze als ex-topsporter toch nog iets voor andere topsporters betekenen!

Welke klachten?

Door haar werkervaringen bij meerdere praktijken heeft ze zich de afgelopen jaren breed kunnen ontwikkelen in allerlei soorten klachten. Haar ervaringen in de atletiek maakt dat ze veel hardloopgerelateerde klachten ziet. Ook heeft ze extra expertise opgedaan in de (top)sport en orthopedische revalidatie van klachten aan de onderste extremiteit (heup-knie-enkel) en de elleboog.

Missie?

Natalie is gedreven, empathisch en ziet het als uitdaging om samen met u weer op het gewenste eindniveau te komen. Of dit is op (top)sportniveau of het weer kunnen uitvoeren van de dagelijkse activiteiten, zij ondersteunt of motiveert u hierin graag! Ze vindt het belangrijk om niet alleen de klacht te verhelpen, maar samen naar blijvend herstel toe te werken. Hierbij gaan fysieke en mentale gezondheid hand in hand.

Locatie?
Natalie heeft spreekuur op locatie Culemborg

Specialisaties:

  1. MSc Master Manuele Therapie
  2. Hardloopgerelateerde klachten
  3. (Top)sport en orthopedische revalidatie onderste extremiteit (heup/knie/enkel)
  4. Postoperatieve revalidatie elleboog

Maandag: 08:00 – 16:00
Donderdag 08:00 – 17:00 uur

WhatsApp met Natalie

oefeningen met de aquabag bij de fysiotherapeut
Natalie Puper
Aquabag gebruikt bij revalidatie
Scroll naar boven