Fysio in met nek tape

Yvonne Bergen

“Het menselijk lichaam een handje mogen helpen is het mooiste dat er is.”

Waarom fysiotherapie?

Yvonne heeft altijd een grote fascinatie gehad voor het menselijk lichaam en voornamelijk de relatie tussen lichaam en geest.
Training en oefeningen spelen een belangrijke rol in mijn aanpak als fysiotherapeut maar ook in mijn persoonlijke leven. Dit heeft geresulteerd in een studie loopbaan die begonnen is bij het CIOS, daarna ging zij fysiotherapie studeren.
Yvonne werkt al ruim 10 jaar met veel plezier als fysiotherapeut.
In 2015 is zij gestart met de master musculoskeletale revalidatie met als specialisatie manuele therapie. In 2018 heeft ze deze studie afgerond en mag zij zich officieel manueel therapeut noemen.

Welke klachten?

Door haar ervaring in meerdere fysiotherapie praktijken, ziekenhuis en binnen het revalidatie centrum heeft zij zich kunnen ontwikkelen in veel verschillende soorten klachten.
Yvonne heeft veel ervaring in de orthopedische revalidatie.

Missie?

Yvonne wil iedereen proberen te helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Zij vindt het belangrijk om naast je klacht ook jou als mens te leren kennen, hierbij gaan wij samen puzzelen naar een aanpak die werkt voor jou.
Door mijn ervaring heb ik veel verschillende tools die ik kan inzetten tijdens de revalidatie/ behandelingen. Het is geen one size fits all principe.

Locatie?
Yvonne heeft spreekuur op locatie Culemborg

Specialisaties:

  1. Msc. master manuele therapie
  2. Orthopedische revalidatie
  3. Revalidatie na wervelkolom, schouder, knie of heupoperaties

Woensdag: 08:00 – 15:30 uur

 

WhatsApp met Yvonne

oefeningen met de aquabag bij de fysiotherapeut
Yvonne Bergen
Aquabag gebruikt bij revalidatie
Scroll naar boven