Siem van Berkel

Siem van Berkel van Fysio Verbeek

Fysiotherapeut/Kinderfysiotherapeut i.o Siem van Berkel

Na een succesvolle eindstage bij Fysio Verbeek is Siem in 2014 begonnen als algemeen fysiotherapeut in onze praktijk in Culemborg. Door middel van diverse cursussen waaronder kinesiotaping en schouderrevalidatie heeft hij zijn kennis verbreed. Sinds 2016 mag Siem zich ook kinderfysiotherapeut in opleiding noemen. Mocht uw zoon of dochter kinderfysiotherapie nodig hebben dan komt u uit bij Siem.

Siem heeft veel plezier in zijn werk en straalt dit uit naar zijn patiënten. Siem hecht er veel belang aan om een behandeling op maat te maken. Ieder mens is tenslotte uniek. Creativiteit en een goede coaching met duidelijke instructies komen in zijn werkwijze als sterke punten naar voren. Dit zorgt er mede voor dat u uw klachten of die van uw kind beter begrijpt, wat weer resulteert in een mogelijk sneller herstel. Daarnaast geeft Siem u tijdens de behandeling inzicht in hoe uw klacht of die van uw kind in de toekomst wellicht voorkomen kan worden.

Naast zijn werk en masteropleiding sport Siem graag. Zo is hij vaak te vinden op het Lacrosse veld en op zee om te kitesurfen.

Siem is werkzaam in Culemborg