Rug Vitaal

Rugklachten? Rug Vitaal van Fysio Verbeek

Je hebt rugklachten en wilt bewegen zonder pijn. Doe mee met het speciale bewegingsprogramma Rug Vitaal. Deze groepsles wordt twee keer in de week aangeboden bij Daily Fit, namelijk op maandagochtend om 10.30u en op donderdagavond om 18.00u.

Rug Vitaal is een continue, afwisselend programma, waarbij instromen op ieder moment mogelijk is

Bij rugklachten moeten de kleine dieperliggende spieren geactiveerd worden. Bij Rug Vitaal gebeurt dat met deskundige begeleiding. Deze oefeningen verbeteren en optimaliseren je houding en je leert om de juiste spieren op het juiste moment aan te spannen. De fysiotherapeut kijkt naar je kracht, je lenigheid en je uithoudingsvermogen. Ook let hij/zij op je houding en je coördinatie. Hij/zij geeft advies wat voor jou de beste manier is.

Voordat je aan dit programma meedoet, is het van belang om te kijken of dit bewegingsprogramma voor jou geschikt is. Je kunt hiervoor een afspraak maken met onze fysiotherapeut. Zijn/haar advies is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Heb je groen licht, dan mag je meedoen.

Kom je tekort aan kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen of heb je teveel pijnklachten, dan is het verstandig om te zorgen dat je snel wèl mee kunt doen. Een één op één behandeling van onze fysiotherapeut zorgt ervoor dat je snel op niveau kunt instromen.

Voor leden van de sportschool zijn er geen extra kosten verbonden aan deelname bij Rug Vitaal.

Wil je meer informatie over RugVitaal? Bel ons gerust 0345 – 511729