Onze fysiotherapeut in Culemborg en Wijk bij Duurstede: Arnoud Jager

  • 12 november 2018

Onze topfysio Arnoud Jager werkt alweer wat jaren op onze locatie in Culemborg en Wijk bij Duurstede. Tijd voor wat vragen en antwoorden:

 

Hoelang zit je al in het vak?

Inmiddels 8 jaar.

Waarom ben je fysiotherapeut geworden?

Als sporter had ik al grote interesse in het menselijk lichaam en de werking hiervan. Daar wilde ik mij verder in verdiepen. Ik ben gestart met de opleiding Fysiotherapie bij Thim van der Laan en heb deze met veel plezier afgerond.

Waarom heb je voor Fysio Verbeek gekozen?

Het werken in een healthcenter en de visie van Fysio Verbeek spraken mij heel erg aan. Ook de professionaliteit, nieuwe behandelmethoden en de sfeer, maakten het plaatje compleet.

Wat is het speerpunt binnen jouw behandelingen?

Ik kijk naar de gehele beweegketen en pas verschillende soorten technieken toe. Dit zorgt ervoor dat bewegen snel beter gaat en pijnklachten afnemen. De basis hiervoor is het samenstellen van een behandelplan op maat, samen met de cliënt.

Wat is je specialisatie?

Myofasciale sturing: door middel van een tape-methode het bindweefsel op de juiste manier insturen. Hierdoor ontstaat er meer beweeglijkheid, de doorstroming verbetert en nemen de pijnklachten af. Dry Needling kan ook deel uit maken van het behandelplan.