Onze fysiotherapeut in Amsterdam: Sam Praagman

  • 8 oktober 2018

Onze topfysio Sam Praagman werkt alweer een tijdje op onze locatie in Amsterdam. Hij werkt daar zowel overdag als ’s avonds. Tijd voor wat vragen en antwoorden.

Hoelang zit je al in het vak?

8 jaar

Waarom ben je fysiotherapeut geworden?

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam en ben ik vrijwel dagelijks opzoek naar manieren om het menselijk lichaam zo goed mogelijk te laten functioneren. Fysiotherapeut zijn stelt mij in staat om mijn kennis en vaardigheden hierin toe te passen bij cliënten die beperkt worden in het bewegen door fysieke klachten. Ik haal er veel voldoening uit wanneer het vooraf opgestelde plan leidt tot de gewenste resultaten en dat de cliënt dit ook zo ervaart.

Waarom heb je voor Fysio Verbeek gekozen?

Omdat ze bij Fysio Verbeek zichzelf willen blijven verbeteren en open staan voor vernieuwende behandeltechnieken. Dit sluit goed aan bij hoe ik wil zijn als fysiotherapeut. Ook heb ik gekozen voor Fysio Verbeek omdat ik voor hun aan de slag kon gaan op de ontzettend gave locatie in Amsterdam. Ook de prettige sfeer binnen de praktijk vind ik erg prettig werken.

Wat is het speerpunt binnen jouw behandelingen?

Het speerpunt in mijn behandelingen is dat ik nauwkeurig ben in het onderzoeken waar de klacht vandaan komt zodat ik samen met de cliënt zo gericht als mogelijk een behandelplan kan opstellen en uitvoeren.

Wat is je specialisatie?

Sportblessures

Wilt u een afspraak maken bij Sam? Dit kan overdag en ’s avonds. Belt u dan ons centrale nummer 0343-760150