Dry Needling

  • 26 november 2015
Dry needling van Fysio Verbeek

Wij geloven in onze nieuwe methode van fysiotherapie! Wilt u ook de beste behandeling? Maak dan een afspraak bij ons en ervaar net als mevrouw Jansen dry needling bij uw klachten.

mevrouw Jansen:

Omdat ik al maanden ’s nachts last had van ‘slapende handen’ en een pijnlijke elleboog bij het dragen van mijn boodschappentas heb ik een afspraak gemaakt bij Fysio Verbeek. Daar constateerde ze dat het slapen van mijn handen veroorzaakt werd door gespannen spieren in mijn nek en schouders en ook mijn pijnlijke elleboog kwam hierdoor. Zij hebben toen mijn nek en schouders ‘ losgemaakt’ en de bewuste spieren aangeprikt met dry needling. De bedoeling van dat aanprikken is dat eventuele knoopjes in je spieren losschieten en de spanning eruit gaat. Van het aanprikken van de naald zelf voel je niets, maar van het aanprikken van de spieren wel. Dat geeft een beurs gevoel, alsof je op een blauwe plek drukt. Maar de pijn is goed te doen.

Na drie behandelingen waren mijn slapende handen verleden tijd.

Vul het contactformulier in of bel om een afspraak te maken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!